Retourneren

De verkeerde maat, niet helemaal je kleur of toch niet helemaal volgens de verwachtingen? Verwittig ons!
Retourneren of ruilen kan je binnen de 14 dagen na  levering, mits de kleertjes ongedragen zijn en nog voorzien van hun originele (prijs)kaartjes.  Arikelen die aangekocht zijn tijdens de soldenperiode (januari of juli) of met een korting, kunnen niet geretourneerd worden voor geld. Er kan wel een aankoopbon van Kleine Paddestoel ter waarde van het aankoopbedrag in de plaats gesteld worden.

De artikelen moeten in de originele verpakking en nieuwstaat binnen 7 werkdagen na kennisgeving, volgen na de herroeping. De verzendkosten en alle verzendrisico’s bij retour zijn de verantwoordelijkheid van de klant. De verpakkingskosten en verzendkosten worden niet terugbetaald. Vraag steeds om een bewijsje van (retour)verzending of gebruik een dienst die een handtekening vraagt bij levering. Goederen die verstuurd zijn, maar ons niet bereiken, worden door ons niet vergoed. Retourzendingen onder rembours worden niet aanvaard.
Na ontvangst en controle van uw zending, storten wij het verschuldigde bedrag terug op de door u opgegeven rekening.

Alle verdere informatie over ruilen, retouren of herroepen van aangekochte artikelen bij de Kleine Paddestoel kan u ook terug vinden in onze verkoopsvoorwaarden.

RETOURADRES

Kleine Paddestoel

Reningelstplein 6 – 8970 Reningelst